Det har alt gått et år siden Sandra Håbakk valgte å etablere skjønnhetssalg i Kaffegata 71 på Flisa. Selv om kostnadene ved å drive er høyere her enn hjemme angrer hun ikke på valget hun tok.

- Her treffer jeg kundene på en annen måte, og har mange muligheter. Selv om det er dyrere enn å drive hjemmefra angrer jeg ikke på valget jeg tok, sier Håbakk.

For da Belleza Hair & Beautystylist etablerte seg i april i fjor var det allerede svært mange frisører og andre som drev med skjønnhetspleie på Flisa. Håbakk mener at markedet er stort nok.

- Her er det nok å drive med, og det er en stor kundegruppe i Solør. Hos meg tilbyr jeg vippeextensions, permanent makeup, hair extension, kosmetisk akupunktur og fargeforming av bryn for å nevne noe, forteller Håbakk.

Ledig plass i lokalet

For tiden har hun ledig plass i lokalet hun leier i Kaffegata, og ser gjerne at noen flere vil bli med i teamet. 

- Det er nok mange som driver enkeltmannsforetak hjemmefra innen skjønnhetspleie eller tilsvarende som kunne tjent på å flytte til egne lokaler. Også er det mye koseligere å jobbe i et team også enn å jobbe hver for seg, smiler Håbakk.

Håbakk har deltatt på NM i vippeextensions, og er kursleder i faget i Oslo. Nå håper hun å finne noen som vil komplettere tilbudet til Belleza Hair & Beautystylist ytterligere.