Alexandra er kjent for de fleste i Solør, fra Solør Martn og Victoria hotell. 

- Hun skal lage helt vill stemning i ølteltet og vi tror dette er et innslag mange vil sette pris på,  sier Emil Rundberget og Knut Arne Gjems i Gjesåsen Grenderåd. 

Alexandra gjorde sin første sceneopptreden allerede i 1987 og har lang erfaring som artist. Hun er kjent for å skape god stemning på Solør Mart'n, der hun har vært fast innslag i mange år. I fjor var hun ikke tilstede, men nå kan solungene glede seg til å høre Alexandra og hennes særegne stemme igjen.

TO DAGER TIL ENDE

- Da vi skulle finne en artist som skulle skape liv i ølteltet, så var Alexandra et alternativ som utmerket seg. Alexandra vil spille både før og etter Vassendgutane på fredag, og det vil bli mulighet for et skikkelig bra vorspiel på fredag da Alexandra åpner Helt Ville Dager, fortsetter Gjems og Rundberget.

Den allsangskapende trubaduren fra Sverige vil også spille på lørdag og skal være i Gjesåsen to dager til ende. Arrangøren legger til at de jobber med flere artister og at de snart vil presentere enda flere godbiter av artister.