Aurskog-Høland var nyopprykket denne sesongen, og startet også veldig bra i vår. Men utover i sesongen har det gått litt mer trått, og allerede nå er det klart at de spiller i Kretsligaen (4.divisjon) neste sesong.

I vårens kamp mellom lagene, vant Flisa 2-1 borte, etter scoringer av Tore Andreas Gundersen og Peder Bye Foss. 

Flisa er altså klare for neste års Regionliga, etter en knallsterk borteseier mot Valdres forrige helg. Assistent-trener Wegard Midtsundstad var meget fornøyd med kampen:

- Det var viktig for oss å få det ene poenget vi trengte for "opprykk", og vi har store ambisjoner om å være med i toppen av divisjonen. Da var det bare en ting å gjøre, og det var å vinne bortekampen mot hjemmesterke Valdres. Gutta var topp innstilt på oppgaven, de visste hva som ventet og det var en veldig god ramme rundt kampen. Masse tilskuere og et heltent Valdres var klare for oss, men da vi presterer på et så høyt nivå som vi gjør, var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne, smiler en veldig fornøyd Midtsundstad. 

enorm innstilling

Valdres hadde ikke tapt hjemme siden 2014, men Flisa ødela den fine hjemmestatistikken:

- De hadde forsterket laget sitt betraktelig siden vårsesongen, er med i toppen og har hatt en god høstsesong. Det gjør vår prestasjon egentlig helt fenomenal! Vi spiller på mange strenger i denne kampen, solide bakover, vi er spesielt gode i 2.omgang, hvor vi løfter oss enda et hakk offensivt. Vi skaper mange sjanser, viser til tider glitrende spill og Valdres henger rett og slett ikke med. Innstillingen og moralen i laget er helt enorm, sier Midtsundstad.

Ettersom Flisa allerede er klar for neste sesongs Regionliga, blir premissene for de 2 siste kampene helt annerledes:

- Vi har sagt at vi skal gå for en topp plassering i år, og er da selvfølgelig ikke fornøyd med å bli nr. 5. Uansett hvilke spillere vi måtte stille med på lørdag, er det godt nok til å vinne mot Aurskog-Høland. Det er mulig vi kommer til å endre litt på laget, og gi noen som ikke har spilt så mye sjansen denne gang. Våre ambisjoner er uansett å vinne, samme hvilke 11 spillere som får muligheten fra start. Selv om Aurskog-Høland er klare for "nedrykk", er det et lag vi slet mot i vår. De har hatt flere gode kamper den siste perioden, sist slo de Årdal med 3-0. Vi vet at dette blir en tøff kamp, så da er det opp til oss trenere å motivere gutta til å holde "driven" oppe. Det blir ei beinhard økt i dag, for å holde trøkket oppe. Det er også siste hjemmekampen i år, så vi går som alltid for seier, lover assistent-trener Wegard Midtstundstad.

Kampen spilles på SolørRadioen Arena lørdag 15. oktober klokka 1600. Og vi dekker som vanlig kampen "live".