Finnskogfestivalen er det største arrangementet til KNA Solør Motorsport gjennom året. Tirsdag var over 180 påmeldt, og Roger Bjørklund regnet med at det ville dukke opp en del til før påmeldingsfristen gikk ut.

- I år har vi omlag 35 lokale som deltar i ulike klasser, og det er stas å være med på Finnskogfestivalen. Det første heatet går klokka 09.00 lørdag morgen, og så går det slag i slag gjennom resten av helga, sier Bjørklund.

I følge Bjørklund er det flere grunner til at Finnskogfestivalen har bygget seg opp så bra gjennom årene.

- Vi har bra premier og finner på en del ting som andre arrangører ikke gjør. For eksempel kjører vi fem omganger, og det er det ikke mange som gjør. Vi har egne kvalikomganger. Det betyr at dersom du har gjort det dårlig i innledende omganger kan du komme deg til finale likevel, sier Bjørklund.

Noe for de minste også

KNA Solør Motorsport har ordnet premier slik at det blir konkurranser også for de minste på Finnskogbanen i helga. For barn mellom 3 og 10 år er det mulig å være med og kjempe om å vinne radiostyrte biler.

- I pausa før finalen søndag blir det leker for de minste. Det er snakk om helt enkle leker hvor det handler om å få høyest poengsum, sier Bjørklund.

Nå håper han og de andre i KNA Solør Motorsport på bra vær i helga, og at det blir satt nye rekorder på Finnskogbanen under årets utgave av Finnskogfestivalen.