Ingen høst uten høstkonsert i regi av Åsnes Hornmusikk. Forberedelsene til årets høstkonsert er godt i gang, og i år legges høstkonserten til Våler kirke.

- Lørdag 29. oktober er vi klare igjen, og denne gangen har vi fått med oss Maria Haukaas Mittet. Hun er kjent fra utallige konserter rundt om i landet, og blant annet nylig via Stjernekamp på TV, sier Trond Egil Gårder i Åsnes Hornmusikk.

Maria Haukaas Mittet har en lang bakgrunn som artist, og allerede 11 år gammel spilte Maria hovedrollen i musikalen «Annie» på Bryggeteateret i Oslo. I 1995 fikk hun hovedrollen i «Trollmannen fra Oz» på Det Norske Teateret. Hun har siden spilt i en rekke teater- og showproduksjoner.

Dirigent under årets høstkonsert er korpsets Ola Fredheim Haug, og forhåndssalget av billetter skjer hos Salong Unni/Salong Tina, Husflidsstua Kirkenær og Våler Blomsterforretning. Billetter kan også kjøpes hos korpsets medlemmer.

- Programmet i år er hovedsakelig i sjangeren swing, da Maria gjerne ville fremføre låter som tidligere er fremført av Nathalie Cole akkompagnert av Åsnes Hornmusikk. Vi vil i tillegg fremføre noen egne låter med noe annet tilsnitt, som favner et vidt spekter, sier Gårder.

I år har korpset fått med seg pianist Kristin Brynjulvsrud.

- Hun har vært med oss ved flere anledninger tidligere, og mange kjenner nok godt til Kristin fra før. Det blir også servering av kaffe og kaker i pausen, som også i år er gratis, sier Gårder.