• VINNERLODDET: Finn kjøpte to lodd hos Fargerike Flisa, og den investeringen gjorde han lurt i.

Nesten 4.700 av 5.000 lodd var solgt i Flisa Allianseidrettslags billotteri i år. Søndag klokka 17.30 skulle vinneren av en bil og en EL-sykkel trekkes ut.

- Billotteriet er stort og betyr mye for klubben. Alle i klubben har bidratt, og vi klarte å selge rekordmange lodd i år. Nesten 4.700 solgte lodd er utrolig bra, og er viktig rent økonomisk. I tillegg har vi i helga vist at det er dugnadsånd i Flisa AIL, for i løpet av hektiske dager har vi levert over 1.000 arbeidstimer. Det er ikke annet enn imponerende på fire dager, og vi må takke hver og en som har stilt opp og sørget for at dette har gått så bra, sier Tore Huuse Øwre i Flisa Allianseidrettslag til egen nettside. 

Nesten 250.000 kroner!

Vinneren av EL-sykkelen fra Intersport Flisa var det Astrid Løkhaug fra Gjesåsen som vant. Hovedpremien, en VW Polo 95 TSi Business verdt 246.700 kroner, var det Finn Schei fra Hof som vant.

- Jeg har ventet på trekningen i hele dag. Da jeg kjøpte loddene sa jeg til John Husebæk på fargehandelen at nå er bilen min så gammel at jeg trenger en ny, smiler Schei.

Rett etter at nummeret var trukket tok Huuse Øwre opp telefonen og ringte til vinneren. Finn visste godt hva som foregikk på hovedscena, og ville ha en rask avklaring på om det var 1.- eller 2.-premie det var snakk om.

- Er gevinsten med to eller fire hjul, spurte Schei, mens publikum smilte.

Har bidratt i mange år

Tore fortalte publikum ved scena at Finn har bidratt med utallige dugnadstimer både for Flisa AIL og Hof IL gjennom årenes løp. Nå har han fått litt betalt for strevet gjennom å ha vunnet billotteriet.

Trekningen ble gjort sammen med Mathis Briskerud fra politiet, og det var deres trekkemaskin som ble brukt for å trekke ut de to vinnerne.

- SolørMart'n har blitt enorm, og det er er mange biter i puslespillet. At det er rent og fint å komme hit er viktig, og våre medlemmer sørger for at det er blåst så og si hele tida. Jeg er utrolig stolt over innsatsen som er lagt ned disse dagene, sier Øwre videre.