• VENNSKAP: Temaet for utstillingen er «La meg skape», og vennskap er en viktig del av den.

Barnehagedagen er en årlig markering der barnehagene åpner dørene for å vise fram og synliggjøre barnehagens aktiviteter og mangfold.

For Sønsterud barnehage er kunst og kunstuttrykk en viktig del av hverdagen, og derfor var det helt naturlig å forberede en kunstutstilling til årets barnehagedag. «La meg skape» var temaet for utstillingen.

- Vi har hatt utstilling på Galleri Fjøset, Åsnes Folkebibliotek og i barnehagen tidligere. Denne gangen ville vi gjerne ha utstillingen et sted hvor enda flere kunne se den. Ettersom vi handler på Extra Flisa valgte vi å henge opp utstillingen her, sier Eva Christensen som er leder i Sønsterud barnehage.

Mange har bidratt

Totalt er det 23 barn som har bidratt til utstillingen, og mange av de hadde tatt turen for åpne utstilling tirsdag klokka 17.00 ved butikken. Extra sto for servering av frukt og drikke, og Ole Fredrik Bergersen bidro da snora skulle klippe av.

- Alle har hvert sitt bilde i utstillingen, og i tillegg er det en del kunst hvor barna har samarbeidet. Vi har jobbet mye med vennskap den siste tiden, sier Christensen.

Utstillingen henger oppe i butikken til påske, og barna i Sønsterud barnehage håper mange vil se på kunsten de har laget til årets barnehagedag.