• STORT UTVALG: Vi på hjørnet har alt fra barbersaker og bukser, til servise og kjoler. Totalt disponerer butikken 500 kvadratmeter.

Vi på hjørnet heter den nye butikken som åpnet dørene i Våler sentrum onsdag formiddag. Butikken holder til i de tidligere Snirkeline-lokalene, og nærmeste nabo er Våler Blomsterforretning.

Bak den nye butikken står Henning Stensrud, Janne Anita Stensrud, Thomas Granlund og Ann-Margit Stensrud. Karene er i full jobb i Stange, mens den kvinnelige halvdelen av familien skal drive den nye butikken.

- Vi kjøpte bygget og flyttet hit i sommer. Her har vi rustet opp de to leilighetene i andre etasje, og vi bor i hver vår leilighet. Fra før er vi hytteeiere i Våler, og vi likte oss så godt i sentrum at da butikken kom for salg måtte vi slå til, sier Henning Stensrud.

Da vi var innom onsdag formiddag var det allerede mange nysgjerrige kunder innom, og her finnes både brukt og nytt.

- I forkant av åpningen har vi kjøpt opp noen lagerutsalg og slike ting, og det er disse varene vi skal selge her i butikken. Så fyller vi på med nye varer etter hvert, sier Henning.

Blir neppe rike

Familien har ingen store ambisjoner om å tjene seg rik på den nye butikken, men at det kan være et positivt tilskudd.

- Først og fremst håper vi at det skal gå rundt. Vi håper jo at folk i Våler og omegn vil komme innom oss for å se hva vi har. Her er et vidt spekter med varer og for alle aldersgrupper. Alt fra barbersaker og elektronikk, til servise og kjoler, sier Thomas.

Det er ingen hemmelighet at antallet butikker i Våler har blitt redusert en del de siste årene. Det skremmer ikke familien som nå starter opp ny butikk.

- Vi kommer til å bruke denne butikken som vår base. I tillegg har vi planer om å etablere en nettbutikk slik at vi får et mye større marked også, sier Thomas.