Liverbirds Solør står uten lokaler fra 1. august fordi byggeier skal omseksjonere bygget på Sundmoen, og bruke det til annet næringsformal. Midlertidig skal klubben se kamper på Kaktus, men fra 1. november forventer de at den nye sportsbaren er klar. Og her er alle som liker sport velkommen!

- Vi ble kanskje litt overrasket da vi fikk beskjeden om at vi måtte ut, og snudde oss ganske fort for å få opp noen alternativer. Vi landet på dette alternativet, og tror dette blir veldig bra, sier Erik Holtet.

Holtet er én av ildsjelene i Liverbirds Solør, og gleder seg stort til at Flisa igjen får en pub. At det blir en sportsbar vil trolig gi langt mer trafikk enn en ordinær pub.

- Da vi drev Dirty Nelly i sin tid så vi at trafikken var veldig bra fredag og lørdag mellom klokka 22.30 og 02.30. Ettersom vi skal vise fotball og annen sport her gjennom uka vil vi få mer trafikk. Jeg har veldig troen på dette konseptet, sier Holtet.

Stian Lauten sier seg enig, og er glad for at Emir Dogan og resten av familien tente på ideen. Det er Dogan som eier bygget, og skal stå for driften av Sportsbar'n. Men gjengen i Liverbirds Solør skal hjelpe til med å holde lokalene åpne i perioder.

- Nå har folk gått såpass lenge uten pub på Flisa, at jeg tror de forstår de må møte opp skal vi ha et tilbud. Dette konseptet har vi veldig troen på, sier Emir Dogan.

Proff innredning

Grunnen til at Sportsbar'n ikke åpner dørene før i november er at lokalet skal bygges om. De har hyret inn proffe folk som blant annet har bygget The Scotsman i Oslo, og flere O'Learys i landet.

- Dette blir definitivt ikke en pub med hvite vegger. Det blir en sportsbar med en hyggelig atmosfære, sier Lauten.

Det vil også bli mulig å kjøpe mat på stedet, men konseptet vil bli et helt annet enn hos Kaktus og Folkets Steakhouse.

- Her vil folk kunne kjøpe enkel mat som hamburgere og kyllingvinger. Ved behov kan vi ordne catering fra de to andre stedene. Så ingen skal sitte sultne her, smiler Emir.

De tre er opptatt av Sportsbar'n skal være et samlingssted for alle som liker sport i hele Solør. Tilbudet vil bli unikt i Solør.