Foreløpig vil ikke regionsleder Reidun Johansen røpe om Zavanna skal ha tilhold i 1. eller 2. etasje hos Flisa Stormarked, men at butikken skal åpne i mars 2017 er helt sikkert.

- Butikken vår i Kongsvinger har mange kunder fra Solør i dag, og vi tror på markedet her. Vi har også en avdeling i Hamar som har bra besøk, og vi tror på vekst i årene som kommer, sier Johansen.

Siden 2006 er det etablert 65 egeneide Zavanna butikker i kjøpesentere og sentrale handelsstrøk i Norge. For eksempel driver kjeden butikker i Kongsvinger, Hamar, Moelv, Brumunddal, Raufoss, Skarnes og Vormsund i vårt område.

- Det er klart vi tror på Flisa som handelssted. Ellers hadde vi ikke gjort denne etableringen. Nå er vi på jakt etter en butikksjef og ytterligere tre ansatte, sier Johansen.

Jobben som butikksjef er utlyst, og søknadsfrist er snarest. Det samme gjelder deltidsstillingene og ringehjelp.

Kolleksjon til Zavanna består av alt fra fritidsklær til jobb- og festantrekk.

- I våre butikker vil du alltid finne nyheter, nye farger og gode basisplagg, forteller Johansen.

- Positivt med etableringer

Centrum Tekstil er den største klesbutikken på Flisa i dag, og May R. Sollien blir glad da hun hører nyheten om at Zavanna kommer til Flisa.

- Vi er positive til alle etableringer, og mener konkurranse er sunt. Dette er positivt for Flisa som handelssted, sier Sollien.

Hun er ikke redd for at det skal bli for mange som selger klær på Flisa.

- Det handler om å finne våre nisjer og ikke selge det samme i alle butikker. Dette tror jeg ikke blir noe problem, og vi ønsker Zavanna velkommen til Flisa, sier hun.