• ÅPNING PÅ LØRDAG: Her blir det åpning med konsert og mat førstkommende lørdag. Da er alt skrudd og fikset, ifølge Antonsen.

Han tok over gamle Husflidsstua i januar, og har siden pusset opp og forvandlet lokalet til en klinikk som rommer fire terapeuter og treningsrom til kampsport og yoga.

Nå er alt klart; På lørdag åpner Tommy Antonsen dørene til Contextklinikken, Kirkenærs første helseklinikk.

– Dette er stedet for hode, kropp, bevegelse, sier psykologen.

Klinikken er et tverrfaglig behandlingssenter med terapeuter innen psykologi, osteopati, ernæring og traume. Her blir det blant annet behandlinger og yogatimer for eldre.

Og nede i kjelleren blir det også kampsportsenter, hvor Solør Martial Art har flyttet inn. Det drives av Frode Dragsnes, som har mange års erfaring i sporten. Her blir det blant annet kurs i selvforsvar og i kampsport - for både store og små.

GIR MULIGHET TIL Å PRØVE NOE NYTT

– Jeg gleder meg, og håper at dette blir like bra som jeg og de andre tror. Jeg har møtt mange her på Kirkenær som er veldig positive, som synes det er gøy at det skjer noe og at man får mulighet til å prøve noe nytt, sier han.

Antonsen fikk ideen til klinikken for et par år siden etter å ha jobbet på DPS i Kongsvinger.

Og da han kom i kontakt med osteopat Henrik Engelund Jensen, så de nye muligheter sammen.

– Vi så på lokalet og fant ut at dette var en god idé. Jeg er en prosjektdrevet kar, jeg må vel innrømme det, og liker å sette i gang med ting, forteller Antonsen, som eier stedet sammen med samboeren Anna Wallander. Paret har vært gruesokninger siden de flyttet fra Østfold til Kirkenær i 2008.

åpningsfest med konsert og mat

Nå på lørdag blir det åpning klokka 15:00.

Da skal Halsbandet spille og det blir burgere og salsa fra Opaker gård og hamburgerbrød fra Evensens Bakeri.

Antonsen gleder seg stort.

– Det føles godt! Nå har det vært mange lange kvelder og en rekke helger med hard jobbing. Vi har fått mye hjelp på veien, så nå føles det veldig godt å komme i mål.