Som iSolør.no meldte i april er Centrum Tekstil på flyttefot, og nå er de snart klare for å åpne i nye lokaler. Etter hektisk byggevirksomhet de siste ukene er familiebedriften nå klar for å åpne i de gamle DNB-lokalene torsdag 27. oktober.

- Vi velger å åpne en torsdag fordi det er den dagen vi har langåpent. Det skal vi fortsette å ha, og dette har blitt populært for mange. Særlig på torsdager ser vi at mange kunder kommer langveisfra for å handle, og det er kjempemorsomt, sier Jan Frode Rønning.

Sammen med søsteren, May, driver han familiebedriften i dag, og de gleder seg stort til nye og større lokaler.

- Dette blir en mye mer oversiktlig butikk. Her får vi alt på én flate, og det blir enklere å se hvilke varer vi har, sier May R. Sollien.

Samme konsept som før

De to understreker at konseptet fortsatt skal være det samme, og at det ikke er noen forandringer på gang her.

- Hos oss finner du mye forskjellige klær, og lite av hver type. Det er en suksess for oss, og det skal vi ikke endre på, sier Jan Frode Rønning.

De gamle lokalene ved Flisa Stormarked har foreløpig ikke fått noen nye leietakere, men de to håper at noen vil overta lokalene kjapt slik at de ikke blir stående tomme.

- I en periode vil vi ha et utsalg her slik at lokalene ikke blir stående tomme, men på sikt håper vi det kan komme til ny drift her. For oss er det viktig at det ikke blir stående tomt, sier May R. Sollien.

I forbindelse med åpningen blir det servert stor kake og kaffe til gjestene som legger turen innom 27. oktober.