– Det er mye som skjer denne dagen, som passer for både store og små. Vi har blant annet bandet Wickströmz fra Sverige som kommer og underholder, ansiktsmaling og feiring av fornyelsen av Kaffegata, forteller arrangementsansvarlig for Høstfest på Flisa, Odd Erland Dalen.

Du kan også være med i trekningen av et gavekort til en verdi av minimum 10.000 kroner, fra og med onsdag 18. september.

– Det eneste du trenger å gjøre er å skrive navn og nummer bak på kvitteringen fra de ulike butikkene på Flisa, og legge den i kassa utenfor Flisa Stormarked.

kake og prisutdeling

Handelssenteret Flisa har årlig fire store arrangement; Vårfest, Solør Mart'n, Julefestival og til helga, Høstfest.

– Det er rundt 100 medlemsbedrifter i Handelssenteret Flisa, og det varierer fra kontor, forretninger og diverse butikker, sier Dalen.

– Kaffegata har fått et ansiktsløft, skal dette feires?

– Ja, vi håper de blir ferdig med gata til lørdagen, men uansett blir det feiring. Vi har bestilt en gedigen marsipankake fra Solung Mat & The Cakemakers. Kaka blir servert rett foran Flisa Stormarked klokka 12.00. Rett før det så vil leder i Handelsenteret Flisa Bjørn-Martin Brandett og varaordfører i Åsnes kommune Kristian Botten Pedersen dele ut en pris.