• HÅPER PÅ ENDA FLERE: I fjor var det med rundt 50 deltagere, og Kjellmyra håper det blir enda flere i år.

Fredag 1. juni klokka 16.00 - 19.00 og lørdag 2. juni klokka 09.00 - 14.00 arrangerer Kjellmyra IL fotballskolen «moro med ball» i Idrettsparken.

Karianne Bergersen er en av flere som arrangerer den populære fotballskolen. 

- Deltagerne går enten siste året i barnehagen eller er i barneskolealder. Det er lagt opp til tekniske øvelser/matcher med aldersbestemte grupper, jentegruppe og keepergruppe. I tillegg vil det bli hinderløype med ball, fotballquiz og skuddtrening på vegg. Det blir hoppeslott og nytt for året er at det blir en form for stolpejakt med fotballaktiviteter. Vi legger opp til to dager med god-stemning i parken! forteller Bergersen.

avslutter med grilling og premieutdeling

Det vil bli servert mat og drikke begge dagene.

- Kjellmyra fyller 100 år dette året og vi ønsker å markere det med en litt annerledes fotballskole, der vi har en miks av instruktører av nåværende og tidligere spillere fra klubben. Vi avslutter med grilling og premieutdeling på lørdag. Deretter spiller A-laget til Kjellmyra hjemmekamp mot Hernes. Det hadde vært flott med stor stemning i Idrettsparken med både barn og voksne! Håper så mange som mulig kan delta med kunnskapene sine og tilstedeværelse, sier Bergersen. 

I fjor var det med rundt 50 unger på fotballskolen.

- Det var flest fra Kjellmyra naturligvis, men også unger fra både Hof, Våler og Flisa i fjor. Vi håper på enda flere i år! Alle deltagere får t-skjorte, drikkeflaske, bag og fotball. Påmeldingen er allerede åpen, send epost til: Veronica.Rundberget@gmail.com - send alder og navn på barnet, t-skjortestørrelse, eventuelle matallergier og kontaktnummer på foresatte, oppfordrer Karianne Bergersen.