• MR. RAY: Ray Moen (t.v.) med Hanne Mette Gunnarsrud under fjorårets siste allsang. Foto: Ray Moen

Allsangskonseptet bør være kjent: 

- Vi tar kjente sanger som folk stort sett kan, så kan de være med å nynne og tralle så godt de kan, forteller Ray Moen, som er kveldens konferansier. 

Kjente navn

Ray Moen, kjent som trubaduren Mr. Ray, skal spille en del sjøl også. Med seg har han fått Hans Olav Trøen fra Contrazt og Jenny Jenssen, to kjente navn i dansebandmiljøet. 

- Hans Olav er en artig og dyktig kar å ha med seg på sånne ting. Vi har også fått med oss Jenny Jenssen. At vi har fått med a Jenny syns vi var fint. Hu er jo allsangdronning nummer 1, sier Mr. Ray. 

19. juli blir den første av alt to allsanger på Sønsterud Gård i sommer. Den 10. august kommer Odd Arne Sørensen, også et kjent navn som har drevet mye med allsang, men resten er ikke på plass ennå. 

- Vi har et lite kort i ermet, sier Moen.  

Hvorfor skal folk ta turen til Sønsterud på allsang? 

- Det skal de gjøre rett og slett fordi det blir en kanonkveld! Mye god musikk, bra underholdning og ikke minst blir det enkel servering med vafler og kaffe, sier han. 

Inngangsbilletter fås kjøpt i døra, og allsangen koster 150 kroner. 

- Vi starter klokka 18, og holder på et par timer. Vi har nå bedt om at vi skal få pent vær. Om man sjekker langtidsvarselet ser det veldig lovende ut, sier han, og legger til at han håper det er til å stole på.