• GÅR BRA: Bokken er godt besøkt, og ofte kommer folk utabygds fra for å delta på arrangementene.

Jan Vidar Lonkemoen og Bokken ser fram til en trivelig sommer, og allerede til helga arrangeres det to konserter. 

- Det blir Håkon Banken-show på lørdag, og tedans på søndag, sier Lonkemoen. 

Førti år siden første plate

Det er førti år siden Håkon Banken ga ut sin første plate, og lørdagens arrangement er en tribute til musikeren. Showet er døpt "Sikkert som Banken". 

- Dette er en idé jeg har gått med noen år. Vi hadde jo håpa å få Banken sjøl til å spille, men det gikk ikke. Da begynte jeg å søke etter folk som kunne sangene hans og snakka med litt forskjellige musikervenner. Da fikk jeg tips om Bjørn Flaaseth fra Løten, som også hadde gått med samme tanken om å gjøre Banken. Og nå blir det konsert, sier Lonkemoen. 

Flaaseth er sjøl fan, og med seg har han Bo Outlaw og Løiten Twang Depot. 

Håper på dansing 

Tedans er et gammalt uttrykk som ble brukt på restauranter før i tida, og det foregikk lørdager og søndager på dagtid. På Bokken blir tedans søndag ettermiddag. Andreas Holø, Odd-Arne Sørensen, Bo Thomas Bråen, Hans Olav Trøen, Arne Brenna og Svein Ove Holte danner husbandet.

- Vi spiller en blanding av rock'n'roll, swing, svenskemusikk og det som dukker opp i hodene på mine medmusikanter, sier Andreas Holø, som også er organisator for tedansen. 

- Det blir nok en knall dag med mye god musikk. Vi må jo prøve å få det til å rykke litt i rockefoten, sier Holø som håper at det ikke bare forblir tedans i navnet. 

Det blir den første av tre tedanser på Bokken denne sommeren, som også lover sandfotball og -volleyball.