• VELKOMMEN: Allerede før besøkende går inn før de møte flere skremmende vesener.
  • MØRKE: Det er ikke mye hyggelig som finner sted.

Mortemmania Dramagruppe har hatt to oppsett på Halloween etter de ble en selvstendig dramagruppe. I fjor satset de også på Solør Mart´n og i år er de tilbake med det kjente spøkelseshuset.

- Vi syntes det var litt lite med kun et oppsett i året, og vi ser jo at det kommer mennesker fra andre distrikter under Solør Mart´n, noe som kan hjelpe oss med å få et litt annet publikum, forklarer Odin Hansen Smedbak.

Mye planlegging

For å bli ferdig med spøkelseshuset er det mye planlegging. Alt starter med pen og papir, deretter fortsetter det til lageret for å få med alle vegger og rekvisitter. Selve oppbyggingen av oppsettet blir satt opp på tre og en halv dag av alle medlemmene i dramagruppa.

- Det er litt jobb å drive med, men vi føler vi skaper noe positivt for oss selv og for området vi driver i som er Flisa, forteller Odin.

Åpnet under mart´n

Under mart´n er det åpent for både junior og 13+. Junior er en god sjanse for de litt yngre til å kunne få gå igjennom når det ikke er så alt for skummelt, så det er en mulighet å kunne gå igjennom for alle aldersgrupper.

Åpningstider for mart´n er junior fra 15.00 til 17.00 og 13+ fra 18.00 til 22.00.