• BLE FEIRET: Det gode besøket på iSolør.no ble feiret med kake i redaksjonen torsdag.

Solørs egen nettavis ble raskt en suksess, og onsdag 18. mai passerte nettavisa utrolige 100.000 sidevisninger. Det kun 19 dager etter lansering.

- Det virkelig morsomme er at av disse igjen er det over 32.000 unike brukere, og at disse igjen bruker 2,5 minutter i snitt på hver side. Det er altså ikke slik at folk klikker seg inn bare i ti sekunder, sier Bjørn-Martin Brandett.

Han er redaktør for SolørMagasinet, SolørRadioen og iSolør.no. iSolør.no mener Brandett gir leserne akkurat det de vil ha.

Tilpasset dagens samfunn

- Vi har en del kjappe og enkle saker med lite tekst, og noen saker med mer tekst. I dagens samfunn tror jeg ikke folk er interessert i å lese side opp og ned. Folk vil ha kjappe nyheter, og fortsette med det de driver med. Vår måte å tenke på tror jeg er helt riktig i 2016, sier Brandett.

Så langt har han nesten utelukkende fått positive tilbakemeldinger på nettstedet.

- Det har kommet en og annen bemerkning i negativ retning, men de er i første omgang fra folk som opplever oss som en konkurrent, ler Brandett.

Radio, magasin og nett har smeltet sammen og redaksjonen tenker flermedialt. Det styrker alle produkter.

- Nå skal vi i gang med produksjonen av SolørMagasinet for juni, og her vil det komme en del eksklusive papirsaker. Mediene utfyller hverandre, og ikke minst er alt gratis for folk. Det får vi veldig mange positive tilbakemeldinger på, sier Brandett.

Torsdag ble også en svært bra dag. I skrivende stund er iSolør.no oppe i 113.400 sidevisninger og 33.750 unike brukere.