• NEST SISTE: Onsdag ble det nest siste markedet i Farmen kjendis spilt inn.

Strix, som produserer Farmen Kjendis, roser både lokale myndigheter og lokalbefolkning for all velvilje under innspillingen i Grue. Én av statistene under Farmen-markedet var May Opseth Sønsterud.

- Jeg var med på Gruetunet sist det var Farmen-innspilling. Så ringte de å spurte om jeg ville være med i år også. Jeg er jo trollkjerringa fra Finnskogen, smiler May Opseth Sønsterud. 

Det var veldig mange som stilte opp som statister for å lage mye liv på markedet.  

- Det morsomste med å være her er jo å treffe folk. Jeg er jo slik at jeg gir steiner til de som ønsker det, den steinen legger jeg universell kjærlighet i, og det er veldig spennende å gi til de som ønsker seg en slik stein, sier Sønsterud. 

I skogen denne gangen

Steinen skal gi deg lykke og hell videre i livet. Denne gangen blir markedet arrangert i skogen litt nærmere Gjedtjernet gård.

- Det er veldig fint å være her i skogen syntes jeg. Vi var på Gruetunet sist men her i skogen blir det det veldig intimt og fint med dyrene som er her og når forpakterne kommer. Det er veldig morsomt å være med, sier Sønsterud

De aller fleste er veldig fornøyd med jobben Strix har gjort, og gir produksjonsselskapet mye ros. 

- Det er et veldig bra opplegg som er her i nå. De som leder dette er kjempeflinke syntes jeg, Stephan Hergel og Oda Ølstadløkken de gjør en kjempe fin jobb. Det er veldig fint her, legger Sønsterud til.