Det var Spelloppmaker som sto i bresjen for arrangementet i Rådhuskinoen Kulturhus lørdag, og med rundt 300 besøkende gikk festen med et ørlite overskudd.

- Det er morsomt å se at det går å arrangere større konserter i rådhuset. Her ligger alt til rette for å dra inn større band som for eksempel Hellbillies, om noen tør å satse litt, sier Henrik Berg Enger i Spelloppmaker.

Denne lørdagskvelden var det en lokal variant som trakk folk. Finnskogen Jakt- og Strengelag hadde ikke spilt offentlig på nesten ti år, og Rævkroklosjens mesterskap var det også mange som ville få med seg.

Litt treig start

Da Finnskogen Jakt- og Strengelag dro i gang bar det preg av at bandet ikke hadde spilt på noen år, for tempoet på første låt ut var ikke helt slik vi kjente det fra gamle dager.

- Den skal nok gå litt fortere ja, smilte Tom Daniel Enger etter konsert.

Men foruten noen småglipp på tekst ble det en festaften som solungene satte stor pris på.

- Stemninga var veldig god, og det virket som om folk koste seg. Vi håper jo at konserten vi arrangerte lørdag bidrar til at enda flere vil ta turen neste gang. Positivt omdømme vil kanskje gjøre at enda flere kommer neste gang, sier Berg Enger.

Han roser Rævkroklosjen, Finnskogen Jakt- og Strengelag og konferansier Christian Bråtebekken for at de stilte opp og ble med på festkvelden.