• KOMMER TILBAKE: Big-B spiller i puben både fredag og lørdag.

Nabo'n i Våler har drevet i ett år, og det skal markeres fredag 6. og lørdag 7. mai. Feiringen foregår både på dag- og kveldstid, og inne og ute.

- Fredag spanderer vi kaffe og bløtkake til gjestene, og lørdag har vi knalltilbud på kaffe, vaffel og pizza, sier Jonas Andersen på Nabo'n.

BØR oppleve Big-B

I fjor hadde Nabo'n besøk av countryartisten Big-B som virkelig leverte varene, men oppslutningen var litt dårlig.

- Da han var hos oss sist var det mye som skjedde samme helga. Denne helga tror jeg det er mindre som skjer, og da håper jeg mange kommer. De som var på Big-B sist fullroste han, og dette bør ikke folk gå glipp av, sier Andersen.

Bjørn Vidar Amdal (Big-B) er en countrysanger  fra Lillesand i Aust Agder. Big-B har lang erfaring som artist. Hele 27 år har han holdt på, og han har spilt mye på Sørlandet og på de forskjellige countryfestivalene rundt om i Norge.

Big-B spiller i puben både fredag og lørdag kveld. På dagtid lørdag spiller Alan Johansen, og det blir toradermusikk med Magnus og Per Martin.

- Jeg håper mange tar turen og blir med på ettårsmarkeringen vår i helga. Komplett program finnes blant annet på våre Facebook-sider, sier Andersen.

Feiringen tjuvstarter allerede på onsdag. Det er helligdag på torsdag, og derfor er puben åpen kvelden før. Henning Myrer spiller opp dene kvelden.