• UAVGJORT: Det endte 1-1 og uavgjort i lokaloppgjøret mellom Fæssa og Grue (i hvitt).

Grue tapte to poeng mot Braskereidfoss på onsdag.

- Vi visste det ville bli en vanskelig bortekamp, og det at vi mister to poeng denne kvelden, er ikke mer enn fortjent. Braskereidfoss treffer bra med kampplanen sin, jobber bra gjennom 2 x4 5 minutter, og vinner det meste av dueller. Det er ikke snakk om å skylde på, verken underlag, dommer eller motspillere. Grue gikk til pause med en knapp 0-1 ledelse, etter scoring av Amel Dedic, forteller Arnfinn Midtsundstad. 

Frisparksuser ga redusering

Midtsundstad forteller videre om en svak kamp fra serielederen.

- Sigvart Svenneby reduserte litt ut i 2. omgang, med en suser av et frispark fra 18-20 meter. Riktig nok i keeper-hjørnet, men med veldig god kraft og presisjon! Fram til det tidspunktet, var det slettes ikke ufortjent at Braskereidfoss fikk sin redusering. Med unntak av enkelte flotte overganger i kampens siste omgang - spesielt etter at Badredin Akkabal og Jesper Bergersen Holt kom inn, var det bare å registrere/erkjenne at både innsats, prestasjoner og balltempo, var det svakeste så langt i år, sier Midtsundstad.  

- All ære til Braskereidfoss for den kampmoralen de viser, så får vi rette et positivt blikk mot de siste kampene av sesongen. Det mest positive, er at vi på en sånn dag - unngår å tape. Vi tar derimot med oss et viktig poeng inn mot sluttspurten, sier Midtsundstad. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Braskereidfoss - Grue 1 - 1 (0 - 1). 

MÅL: 0-1 Amel Dedic , 1-1 Sigvart Melsnes Svenneby

Kort: 2 til Fæssa og 3 til Grue. 

Fæssa stilte med følgende tropp: 

Karl Emil Libekk, Åsmund Reinholdt Håndstad, Christer Fredriksen, Rudi Steen, Magnus Moen, Jakob Lande, Sigvart Melsnes Svenneby, Robin Rostille (kaptein), René Olsen, Vegard Syversrud, Lars Henning Braskerud, Magnus André Sparby Rostille, Petter Været Olsrud, Peder Frisendal Tronstad, Thomas Øiseth og Patrick Krav Hammeren.

Grue stilte med følgende lag:

Asbjørn Woll, Ahmed M. Hassan, Marcus Nymoen, Simon Salen Aune, Gohlam Hewad, Hassan Al Shimary, Amel Dedic, Per Kristian Wenstad, Ivan Castro, Nabil Abdulhafiz Wahhab-Rabbi og Alaa Al Shimary.

Innbyttere: Sigurd Sund, Mads Nordby, Jesper Bergersen Holt, Henrik Løvstad, Henrik K. Touray, Badredin Akkabal og Kristoffer Karlsen.

Neste kamp Fæssa: 

Vang - Fæssa fredag 28. september klokka 19.30 på Vang kunstgress. 

Neste kamp Grue:

Grue - Stange lørdag 22. september klokka 15.00 på Grue stadion.