• MYE FOLK PÅ TRENING: Hele 23 spillere var på trening, det er uvanlig mange til Flisa å være.

Flisa fotball startet høstsesongen med bortetap mot Årdal forrige helg, i en kamp hvor 2.omgangen var langt under pari. Lørdag 13.august kl. 1600 er det klart for revansje i følge trener Stian Aasen:

- Kampen mot Hallingdal SKAL vinnes. Det har vært lite strategi denne uka, det handler "bare" om å finne tilbake til der vi var under vårsesongen, sier Aasen.

Flisa vant 5-0 borte mot Hallingdal, da bør vel dette bli en enkel kamp på hjemmebane?

- Nei, men alle tror det. Derfor har jeg vært i fyr og flamme hele uka, for å vekke spillerne. Vi har jaget riktig innstilling under treningene, og laget er ikke tatt ut - selv om dette er siste trening før kamp. Hallingdal har fått inn flere nye spillere, de har innsett at det blir nedrykk og planlegger allerede for neste sesong. Juniorlaget deres spilte finale i Norway Cup og mange av disse spillerne er nå på A-laget. Dette er unggutter som er gode fotballspillere og de springer som "gale", forklarer Aasen.

- trygg på at vi løfter oss som gruppe

På torsdagens trening var det 23 spillere, det er vesentlig flere enn det bruker å være:

- Hadde vi hatt alle disse spillerne på trening samtidig gjennom hele året, da hadde vi vært gode da. Nå har vi med flere unggutter som banker på døra til A-laget, de vil vise seg fram og det er godt å se. Nå gjelder det for gutta å vise seg fram på lørdag, alle har fått klar beskjed - løper du ikke 100%, "åker du rett ut". Jeg har trigget enkelte spillere gjennom hele uka, for å få de i gang igjen. Vi har 18 mann i troppen på lørdag, og da mangler vi i tillegg Tore Andreas Gundersen, Ole Kristian Myhre, Christian Gjedtjernet og Kristian Skolegården. Nå har vi endelig en tropp der vi kan rullere og du må virkelig prestere for å få plass på laget. Men jeg er veldig trygg på at vi løfter oss som gruppe, og at vi presterer på høyt nivå igjen på lørdag. Jeg orker ikke ei uke til som etter tapet mot Årdal, smiler Aasen.