Forberedelsene til årets innhøsting er for lengst i gang, og Akershus Traktor har mange nyheter fra Sampo og Valtra. De inviterer til tresker- og Valtra-kveld på Heia Hotell torsdag 16. mars, og her kan små og store gårdbrukere få vite mer om siste nytt i bransjen.

- Denne kvelden er det Sampo og Fendt som er i søkelyset, men også Valtra vil være representert, sier Freddy Emilsen hos Akershus Traktor.

Gjennom sitt samarbeid med Flisa Traktor har han arbeidssted Flisa noen dager i måneden, og Emilsen forteller at Solør er et viktig område for Akershus Traktor.

- Solør er et meget viktig område i landbruket. Det er mange bønder her, og vi har bestandig hatt en sterk posisjon på Valtra i Solør. Vi vil gjerne videreutvikle posisjonen på treskerbiten, sier Emilsen.

Han håper nå at alle som har en tilknytning til landbruket tar seg tid til kvelden på Heia Hotell. Det er absolutt ingen kjøpeplikt på møtet.

- Kornproduksjon er viktig, men også mindre gårdbrukere og hobbygårdbrukere kan plukke opp ting på traktorbiten her. Dette gjør vi for å vise oss litt frem, og vi håper tilbudet blir tatt godt i mot, sier Emilsen.