• LITT UNDER FORVENTNINGENE: Trener Stein Johannesen hadde litt høyere forventninger til årets sesong (Arkivfoto).

Før sesongen var målsetningen en plass i toppen, men med en kneskade på playmaker Ingrid Lerudsmoen Walbækken tidlig på, ble det litt «skjær i sjøen». 

- Vi har 4 tap på rad og det tror jeg ikke har opplevd som trener før. Vi har jo nesten ikke tapt 4 kamper på en hel sesong, så det er nytt for oss. Det går jo litt på kvalitet, vi er nok der vi skal være i forhold til spillerstall og hvilken kvalitet vi har i laget, forteller trener Stein Johannesen. 

2 sterke kamper på rad

De siste kampen har vist at laget er på gang. 

- Ja, nå har vi to sterke kamper på rad. Vi slo Kongsvinger og Furnes, da viser vi oss fra en helt annen side. Da vi ikke er på det nivået, så kan vi tape kamper. Jeg er tidvis fornøyd med angrepsspillet denne sesongen, vi klarer å holde oss til plan og system og vi er strukturerte. Tidvis har det også vært veldig bra i forsvar, men i enkelte kamper har det ikke hengt helt sammen. Det har vært litt rart å se på, vi har gjort flere «barneskole-feil». Det har nok ikke noe med innstillingen å gjøre, men det kan være inngang til kamp eller at det har vært en kollektiv svikt - som kan skje i lagidretter, sier Johannesen. 

- Samarbeidet fungerer bra

Det er ikke alltid «bare bare» med samarbeidslag, men Johannesen mener dette har fungert bra. 

- Samholdet har vært veldig bra, og for oss på parketten har det fungert veldig bra. Vi er ett lag og det spiller ingen rolle om spillerne er fra Grue eller Flisa. Vi jobber på og tenker allerede på neste sesong, sier Johannesen. 

går alltid for seier

Det gjenstår 8 kamper av årets sesong, og halvparten av disse er altså 4 bortekamper på rad!

- Først er det Vestre Toten og det er en kamp vi skal vinne greit. Så er det Stange, Otta og Toten, og jeg synes vi bør ha minst 3 seire i disse bortekampene. Vi bør i alle fall som minimum ha 2 seire! Otta har vært sterke i år, så den bortekampen blir vrien. Vi går alltid for seier uansett! Vi ser ikke på tabellen, det som er interessant for oss er spillerutvikling og neste år. Det må være positivt det vi driver med og det er uvant for mange som er med at vi har tapt 4 kamper på rad. Det er høyere nivå på serien i år enn det var i fjor, til og med de svakeste lagene er bedre enn de tilsvarende i fjor. Det var nok større forskjell på nivået i fjor enn det er i år, avslutter Stein Johannesen. 

Neste kamp er altså borte mot Vestre Toten 3. februar klokka 17.00.