Lørdag sto Flexi og PE-TO Bandet på scenen igjen, og denne gangen på Gruetunet. Retrofesten ble en suksess, og det var rundt 300 som møtte opp for å få med seg begivenheten. I første rekke var det et voksent publikum som gjestet Gruetunet denne kvelden.

- Vi er kjempefornøyd vi. Det var en veldig koselig kveld, og folk var veldig fornøyde. Mange spurte om vi kan gjøre dette igjen, sier Tommy Michaelsen.

Han fikk ideen om å lage en retrokveld etter å ha kommet over noen gamle bilder av Flexi i kjelleren.

- Det var lite ungdom på Gruetunet denne kvelden, men det hadde vi heller ikke ventet. Nå handlet det om å få ut de som festet på Gruetunet i gamle dager, sier Michaelsen.

Flexi har øvd inn et repertoar på to og en halv time. Foreløpig har de ingen andre spillejobber på gang, men Michaelsen sier det ikke er helt utenkelig at bandet står på scenen igjen med det første.

- Vi har jo repertoaret på plass, og kan ta på oss noe småtteri. Men pr. nå har vi ingenting på gang, sier Michaelsen

PE-TO Bandet leverte

Rune Gjelseth var én av musikerne som var på plass på Gruetunet lørdag for å få oppleve PE-TO Bandet igjen. Han likte det han hørte, og er én av mange som håper å få høre mer fra den kanten med det første.

- En fantastisk kveld på Gruetunet, og ekstra artig var det å få høre PE-TO Bandet igjen. De leverte varene, sier Gjelseth.

Knut Lilleåsen i PE-TO Bandet forteller bare om positive tilbakemeldinger, men for bandet var det litt uvant å stå på scenen igjen.

- Det er lenge siden sist jeg la meg klokka halv fire på morgenen, ler Lilleåsen.