• UNIKE: Instruktør Heljar Berge mener det ikke finnes mange liknende revy- og showgrupper i landet. Han gleder seg til oppsetningen.

Også i 2015 var Heljar Berge med i innspurten som instruktør for Grilldressgjengen. Han synes det er en morsom gjeng å jobbe med, og at det ikke finnes mange tilsvarende revy- og showgrupper i landet.

- De byr på seg selv, og alt er så surrealistisk at det er en fryd å være med på. Utgangspunktet er jo ganske håpløst, men det er jo akkurat det som gjør det så gøy, sier Berge.

Grilldressgjengen 2 har premiere på Rådhuskinoen kulturhus fredag 10. mars, og det blir også to forestillinger lørdag 11. mars. Billettsalget er for lengst i gang, og rundt 100 billetter er allerede solgt.

- For to år siden hadde vi to forestillinger og de ble utsolgt. Derfor prøver vi oss med tre forestillinger i år, sier Gard Braskerud.

Samma som fær

De øvrige tre grilldressgjengmedlemmene er Wenche Olsrud, Nora Braskerud og Eirik Lande. Akkurat som i 2015. Å slippe inn noen nye er ikke tema.

- Nei, ingen har prøvd seg og det er heller ikke noe poeng. Det blir oss fire, sier Wenche Olsrud.

Selv gir hun nå alt for å promotere de tre forestillingene i mars, og nylig var hun høyt oppunder taket ved Rådhuset for og henge opp en promoteringsbanner.

- Det var så fælt. Jeg hang oppunder takrenna på Rådhuset i en eldgammel lift. Nora kjørte liften frem og tilbake, og alt gynga. Men banneren henger der og vi kom oss ned igjen, ler Olsrud.

I årets forestilling er det ingen lokale numre med. Det betyr at Bjørn Frang, Sverre Viggen og undertegnede kan føle seg trygg.

- Vi skal underholde, og det blir ingen trege eller kjedelige numre i vårt show. Dette er kun for å ha det artig, og det blir ingen store lokale poeng denne gangen, sier Wenche.

Billetter til Grilldressgjengen 2 kjøpes på nettsiden til Rådhuskinoen, i servicetorget på biblioteket eller inne på kinoen når det er forestilling.