Det gjenstår 3 forestillinger av «Itte akkurat sindasskule» og Rune Grenberg er veldig godt fornøyd så langt. 

- Det har gått veldig bra! Det har vært bra med folk som har sett på og mange gode tilbakemeldinger. På Kjellmyra i helga skulle vi egentlig ha forestillingen i kjelleren, men det ble så mange at vi måtte flytte opp. Med så mange gode tilbakemeldinger viser det seg også på billettsalget de 3 stedene vi skal besøke torsdag, fredag og lørdag denne uka. I Åslia torsdag er det allerede utsolgt, men det er igjen noen billetter både på Vermundsjøen på fredag og på Grinder på lørdag, smiler Grenberg. 

Utsolgt i Åslia torsdag kveld

Billettene selges både i døra og i Jokerbutikkene i Kila og på Kjellmyra. 

- Jeg tror at de billettene som er igjen også blir solgt. Det er jo fredag- og lørdagskveld de 2 siste forestillingene, så da er det servering og jeg tror begge steder har skjenkebevilgning. De som planlegger å se forestillingen, vil jeg anbefale å kjøpe billetter på forhånd. Det er jo allerede utsolgt i Åslia torsdag kveld, smiler Grenberg.  

Tilbakemeldingene har vært både mange og positive så langt. 

- De dårlige tilbakemeldingene har vi vært flinke og retusjert bort! Neida, det har vært veldig bra og vi er veldig fornøyde med tilbakemeldingene vi har fått. Det de sier er at det er artig at vi er lokale, det er artig at vi er «bare» 4 på scena og det er «artig at det er artig». Det er veldig mye latter i salen og det synes jo vi er artig også, sier Grenberg. 

- Dette var gærbra!

Det er innholdet de ler av, det er ikke utseendet på enkelte publikum ler av?

- Det er klart det hjelper å ha et slikt utseende som et par av oss har, det kan jo være moro bare det! Men jeg tror nok at en del av det vi har skrevet er morsomt også, humrer Grenberg. 

Hvorfor skal folk komme å se på?

Rett og slett for at de skal få være med på det de andre allerede var med på i forrige uke, de har sagt at dette var gærbra. Det er noen som har sagt de skal se forestillingen igjen, og da er det jo ikke noe rart at det blir fulle hus! ler Grenberg. 

Etter lørdagens forestilling på Grinder er det altså slutt, så spørsmålet er hva som skjer etter det?

- Vi skal ha en evaluering i etterkant selvsagt, men i utgangspunktet er det slutt på lørdag kveld. Det har absolutt gitt mersmak! Vi får se hva som skjer, men det er klart det hadde vært moro å gjort noe mer senere, avslutter Grenberg.