Onsdag 27. mars klokka 19.00 er det premiere på Mosogn grendehus, så går det slag i slag med Vermundsjøen samfunnshus på torsdag, Grinder grendelag på fredag, Idrettshuset på Kjellmyra på lørdag og så avsluttes det hele på Hof samfunnshus søndag kveld. Alle forestillinger starter klokka 19.00. 

- Forrige runde gikk egentlig over all forventning vil jeg si, det var fulle hus nesten hele veien! Vi var kjempefornøyde med responsen vi fikk, publikum sa det var bra og det er jo grunnen til at vi er i gang igjen nå. Vi har fått mange henvendelser i etterkant med spørsmål om når neste runde med Sindasskule blir, smiler Rune Grenberg. 

Ny siden sist

Linda Hoel er ny siden forrige gang og gleder seg stort til å være med. 

- Jeg ble spurt av Rune om jeg ikke ville være med, og så var jeg så dum at jeg sa ja! Vi har hatt en del øvinger, men for min del kunne vi gjerne hatt enda flere. Vi må smi mens jernet er varmt uansett, og vi mener vi er veldig klare. Det eneste vi mangler nå, er publikum, sier Linda Hoel. 

For de som så forrige forestilling med gjengen, er det mye likt. 

- Det er slik humor som passer på grendehus og samfunnshus, bruker jeg å si. Sist var det slik at det «itte akkurat var sindasskule», men vi var på sindasskule likevel. Nå reiser samme gjengen ut på tur, men det går jo selvsagt ikke helt som forventet, sier Grenberg. 

Blir ingen flere muligheter

Billettsalget har gått litt tregt i starten, men har tatt seg stort opp de siste dagene. 

- Nå nærmer det seg det samme som sist, så nå kan det være smart å kjøpe billetter. Sist måtte mange snu i døra! Får du ikke billett på noen av forestillingene vi har satt opp, så blir det ingen flere muligheter. Vi håper jo på fulle hus, det synes jo vi at vi fortjener! Dette er en forestilling som passer for alle, slik som det var sist. Vi fikk mange tilbakemeldinger på det sist og det har vært målet denne gangen også. Vi har hatt noen som har fått se litt allerede, og de mener det er minst like bra som sist! Det eneste vi venter på nå, er å få vist oss fram, sier Linda Hoel og Rune Grenberg. 

- Billetter selges på Joker Kilen, Joker Kjellmyra og Joker Amundsen Hof. Eventuelt restbilletter selges i døra en time før forestilling. Vi anbefaler folk til å være tidlig ute, oppfordrer Rune Grenberg.