Hof spilte uavgjort i vårkampen mot Vinger på Gjemselund og leverte også en god prestasjon i mandagens kamp på Sundenga. 

- Et meget surt tap, denne er tung å svelge for gutta! I dag leverer vi årsbeste, og bortsett fra en keepertabbe og «selvfølgelig» 3 dødballer som lempes inn i feltet, så har Hof full kontroll og burde helt klart fått med seg 3 poeng mot serieleder Vinger. Før kampen fikk vi fyrt opp gutta og de var sammen med trenerteamet overbevist om at om vi går utpå med samme innstilling ALLE SAMMEN, så vinner vi denne kampen! forteller Gottenborg Larsen. 

Får dårlig betalt

- Men dessverre, igjen, så får vi fryktelig dårlig betalt for jobben vi legger ned. I dag kommer begge backene på løp og slår masse innlegg, indreløpere løper som jojo’er hele kampen igjennom. Det nykomponerte stopperparet storspiller og Vinger har faktisk ingen målsjanser i løpet av kampen som de skaper selv. Vi gir dem 3 dødballer fra 40-50 meters hold og et tilbakespill som treffer ei tue og spretter over foten til keeperen vår. Og da Hof stort sett hele kampen gjør en meget god prestasjon, hvor 4-7 mann fyller opp i boks og det sier klikk klakk over hele banen, så er det surt å tape, fortsetter han. 

2 sene mål i mot 

- Vi leder 3-2 helt frem til slutten. De får frispark fra 16 meter som Petter Lindstad dundrer helt inne ved stolpen. På overtid er en Hof-spiller mer eller mindre på åpent mål, men et par høye skuldre og feil bein i avslutningsøyeblikket gjør at ballen går over mål. Alle trodde at vi skulle vinne kampen, men det som heller skjer er at 30 sekunder senere får Vinger frispark igjen, som lempes inn i feltet, og Hoffera sitter igjen utpå banen og ikke helt kan fatte hvordan denne kampen kan tapes, sier Gottenborg Larsen. 

Hof leverte årsbeste, men det ender med tap. 

- Etter en kort evaluering av trenere og oppmann, så vil vi gi all heder og ære til spillergruppa i dag! Vi gjør årsbeste, kler av serielederen stort sett hele kampen og får med oss 0 poeng! Litt typisk Hof har det dessverre blitt. Vi vinner ofte jevnspilte kamper, men de kampene vi herjer, så går vi på urettferdige og sure tap. Nesten litt som borte mot Grinder på sankthans! avslutter Hof-trener Gottenborg Larsen. 

Hof ligger etter kampen på 4. plass på tabellen med 14 poeng på 10 spilte kamper. Dette var forøvrig sesongens første hjemmetap. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Vinger FK 3 - 4 (1 - 1)

Mål: 1-0 Almantas Doreikas, 1-1, 2-1 Fredrik Gottenborg Larsen (straffe), 2-2, 3-2 Fredrik Gottenborg Larsen, 3-3, 3-4. 

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espelan, Almantas Doreikas, Stig Bjørneseth, Bjørnar Skogheim, Joachim Snarvold Løvås, Svein-Magnus Lommerud, Even Hedstrøm, Ole Johannes Sorknes, Bzaf Jajal, Lasse Moen, Karl Even Korbøl, Henrik Ba Sparby Skjæret, Fredrik Gottenborg Larsen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Sveinung Sjøstrand Beck, Andreas Hansen Beck, Philip Kristiansen og Lars Vidar Kluge Gantzberg.

Neste kamp: 

Fjelltun/Sander 2 - Hof søndag 23. september klokka 15.00 på Ullern gress.