- Dette er løpet alle som kjører rallycross ønsker å vinne, foran rundt 50 000 fantastiske tilskuere.  Forventingene til dette løpet er alltid store. Ettersom vi bor såpass nærme denne banen kommer det alltid mange venner og kjente hjemmefra, som støtter opp og gjør lysten på seier enda større, forteller Ben-Philip Gundersen. 

Tok starten i finalen

Det ble en veldig krevende helg, med varierende forhold som fort skiftet fra regn til sol og omvendt.

- Mekanikerne gjorde en utrolig god innsats med å bygge om bilen veldig raskt da været endret seg. Regn og sol om hverandre gjorde kjøreforholdene urettferdige og ettersom vi kjører på tid ble dette veldig utslagsgivende. Været fikk vi uansett ikke gjort noe med, så vi måtte bare gjøre det beste ut av situasjonen. Tross de varierende forholdene lå vi godt an på lørdag helt til vi fikk en tidsstraff på grunn av litt for mye platekontakt med en konkurrent, og raste fort fra 3. plass til 9. plass totalt. Men vi kom oss til semi-finale på søndag og kjørte oss opp fra 3. spor til seier i semi-finalen vår. Dette gjorde at vi hadde 2. spor i finalen. I finalen tok vi starten og hadde veldig bra tempo og kjørte inn til seier! En utrolig god følelse etter en sånn helg, smiler Gundersen. 

- Takk til alle sponsorer, venner, kjente og alle andre som møtte opp og gjorde dette til nok en magisk helg i Höljes. Neste løp er om 2 uker., da skal vi kjøre 3.runde i RallyX Nordic i Riga, avslutter Ben-Philip Gundersen.