Ikke alle er klare for å dra på elgjakt 5. oktober. Tagyourshoes vil gi disse et annet tilbud, og inviterer derfor til moteshow i Galleri Fjøset på Sønsterud gård onsdag 5. oktober fra klokka 19.30. Med seg på laget har de også fått Centrum Tekstil, Fitnesskost og Andre siden av speilet.

- Poenget er at vi vil vise høst- og vinterkolleksjonen til Tagyourshoes. Vi ville ha med oss andre lokale aktører som har klær, hår og styling. Fitnesskost har nettopp lansert sin ullkolleksjon, og da passet det bra å invitere de med, sier Christine Mowinckel.

Det betyr at folk kan komme å se på hva lokalt næringsliv kan tilby av høstens og vinterens moter onsdag kveld.

- Det lokale samarbeidet er vi veldig glade i, og da ser folk vi vi kan tilby i Solør. Vi har aldri gjort noe liknende før, så dette blir en slags dåp for oss, smiler Mowinckel.

Folk er positive

Så langt har hun og Luisa Arango i Tagyourshoes fått veldig mange positive tilbakemeldinger, og de er spente på hvor mange som kommer under moteshowet onsdag kveld.

- Jeg er ikke herfra, men har lært at 5. oktober starter jakta. Vi må ha noe å tilby til de som ikke er interessert i jakt, smiler Mowinckel.

I Galleri Fjøset har det vært mange kunstutstillinger tidligere, men moteshow har det neppe vært så mange av. Mowinckel mener at lokalet passer perfekt til det også.

- Åsnes Kunstforening har en utstilling der, og det er mye som skjer. Her samler vi mye under samme tak, og lokalet ligger veldig fint til. Stedet passer bra til vår profil, sier hun.

Dersom du skulle se noe du liker under moteshowet er det selvsagt mulig å handle produktene i Galleri Fjøset onsdag kveld.