De fire støllene har gått bort fra «att att att att att»-prinsippet i forstillingene, og har siktet seg inn på cowboyprinsippet når de gjester Solør med «Fire Støller rider igjen» til helga.

- Noe av materiellet ble presentert i teltet i Kongsvinger i sommer, men vi har mye nytt på gang også. Det blir rett og slett muligheter for å le litt. Her får folk se støller på godt og vondt, kanskje mest vondt, ler Nils Ottesen.

Sammen med Trond Eng, Øyvind Aa. Henriksen og Øivind Roos er han klar for turné, og første forestilling i Solør blir fredag på Finnskogen Kro & Motell på Svullrya.

Videre blir det forestillinger lørdag på Hof Samfunnshus, søndag på Bergesiden grendetun og 3. november i samfunnssalen på Grinder.

- Det blir en ganske festlig forestilling, tror jeg, smiler Øivind Roos.

- Er det utfordrende å finne på nye ting i forestillingene?

- Nils har så lite å gjøre, så det går fint. Han sitter og skriver en 12-13 sketsjer i uka, ler Roos, før han fortsetter:

- Nei, helt ærlig. Dette er veldig inspirert av folka rundt oss. Det er så mange rare folk som gjør så mye rart, og det blir det forestilling av.

Ellers mener han at forestillingen er skreddersydd for folk som bor langs Glomma.

- Det finnes en egen humor langs Glomma. Den er lun og fin, og langt fra det vi får presentert på Latter og av revyene i Oslo. Dette er typer og dialekter som vi kjenner oss igjen i, sier Roos.

Billetter til forestillingene selges ved inngang, og det er mulig å betale med Vipps.