Anne Marit Bredalen som går for Åsnes skiskytterlag/Team Glalaks hadde en skuffende helg i Molde. 

- Ja for min del ble det en litt skuffende helg. Hadde god følelse ved inngangen til helga med gode svar på ØM på Toten forrige helg. Det var første gang jeg gikk renn i Molde, så jeg var spent på både forhold og løypene. Gikk offensivt inn i normalen på lørdagen men kjente tidlig at kroppen ikke var helt i toppform og det ble også bekreftet med sekunderinger underveis i løpet. Skytinga var god med 0-0-0-2, så det var godkjent selv om jeg burde ha gjennomført godt på sisteskytingen også. Følte jeg klarte å omstille godt til søndagens sprint, men fysisk var det nok en tung dag også med 1-1 på skytingen så holder ikke det til noe toppresultat i en klasse med såpass høyt nivå. Selv om det for min del ble en tung helg, er det fortsatt mye jeg kan ta med meg videre og bygge meg opp på til NM på Voss om to helger, forteller Anne Marit Bredalen.

imponert over lillebror

Selv om ikke Anne Marit Bredalen var helt fornøyd med egne prestasjoner, var hun desto mer imponert over lillebror Knut Ola. 

- Kanskje helgens største høydepunkt var Knut Ola sine resultater som leverer sesongbeste i helgen. Han gikk inn til en sterk 6. plass på normalen med skytingen 0-1-0-0 i en knallsterk klasse og mange deltakere! Han fikk en god 16.plass på søndagens sprint, med skytingen 2-0 viste han god fart i sporet. Veldig inspirerende og gøy at han gjør det bra, noe som løfter opp en litt tung helg for min del, sier Anne Marit.

Det neste som skjer nå er NM normal, Norges Cup sprint og NM mix-stafett på Voss 9.-11. mars.

- Etter det blir det en god treningsperiode og påskeferie før sesongens siste del med NM stafett, sprint, jaktstart og fellesstart på Birkebeinerstadion 5.-8. april. Selv om målene mine ikke er helt nådd enda i år, så er det fortsatt igjen mange viktige renn! sier Anne Marit Bredalen.