• STILLER UT: Hans Hartvikøy kjører til vanlig pro-drifting i NM, men stiller ut bilen sin foran AT Profilering under Solørmart'n.
  • RADIOSTYRT BIL: Daniel Rensmoen (til venstre) og Alex Moen Stensrud stakk innom for å kjøre radiobiler.

Langt nede i Kaffegata, der bila snur, er AT Profilering i gang med mart'nsopplegget for fullt. Yngvar Sparby og gjengen jobber til vanlig med profileringsartikler av alle mulige slag, men på mart'n er tilbudet utvida.  

- I år har vi vært så heldige å få med Greendrift-gutta med driftebiler, så vi det håper at det kan dra folk. Vi skal også kjøre live-foliering i dag, på en gammel Edsel Ranger '59 modell, og på lørdag skal vi foliere vår egen firmabil. Da er det mulig å komma innom for å se åssen det blir gjort, sier Sparby. 

Inne i lokalene står det flere gutter og kjører radiostyrte biler. AT Profilering har nemlig en konkurranse gående under Solørmart'n, hvor det blir premieringer og pokaler. De tilbyr også Solungereffekter og i år har gjengen laga ei ny t-skjorte. 

- I fjor blei det solgt mætti, og i år har vi fått inn originallogoen fra speiderleiren i Hof i '94. Den har vi nå gjort om, slik at det står Solør, men elgen er fortsatt med, sier Sparby. 

At den reduserte trafikken i Kaffegata bruker krysset deres til å snu i, håper han blir en fordel for egen bedrift. 

- Vi håper jo at folk setter igjen bila sine her, for så å titte innom oss for å se hva vi holder på med. Alle andre bør ta beina fatt og gå nederst i gata, lyder oppfordringa fra Sparby.