Også dag tre på SolørMart'n starter med litt småregn, men mart'nsgeneral Odd Erland Dalen tror det vil bli tjukt med folk i gata bare regnet letter. 

- Det blir litt redusert med folk på grunn av regnet på dagtid, men utover dagen i går klarna det opp, det blei iallfall opphold, og da blei det god stemning i gata. I dag er det også gode utsikter værmessig, og da tror jeg det vil strømme folk til gatene og bli den folkefesten vi ønsker oss, sier Dalen. 

SolørMart'n øvrig er i rute og programmet går etter planen. Dalen trekker fram konserten med Madelén Blomquist som et av gårsdagens høydepunkt. 

- Noe ekstraordinært er det støtt som skjer, men jeg syns konserten til Madelén var veldig bra. Hun strålte på scena og likte seg der. Etter konserten hennes kom også gutta som spilte i Splitter Pine bort og skrøt av henne, sier Dalen. 

Mart'n betyr mye

SolørMart'n er for mange det største som skjer i løpet av året, og det er ingen underdrivelse å kalle det for en folkefest eller en hendelse av store proporsjoner. Dalen vil ikke spekulere i om det er det kuleste som skjer i løpet av hele året, men han håper iallfall at folk syns det. Uansett er mart'n viktig for Solør. 

- Den betyr ganske mye. Mange teller ned til mart'n, og de utenbygds fra som har røtter i Solør setter av tid til å komme. Alt blir lagt opp etter martn, og det betyr at de venter og ser fram til mart'n. Det er en happening og en stor greie også for de som bor her til vanlig. For forretningene er det klart at en viktig del av mart'n er handelen, og her er det snakk om store summer, sier han.