For 6. gang inviterer jentene i Girlicous til bilutstilling lørdag 10. juni ved Dozer sine klubblokaler. Tidligere år har jentene vært heldige med været, og foreløpig ser det lovende ut også for årets utgave av bilutstillingen.

- Klart det er veldig væravhengig dette, og jeg håper vi er heldige nok en gang. Alle som vil stille ut bil kan være med, og det er flere ulike klasser, sier Thea Solheim.

Klassene det kan stilles ut i er Audi, BMW, svensk, Amcar, veteran, øvrige merker og best female ride. I tillegg skal det kåres vinnere i bil med sjel, beste detalj og best in show.

Åpent to timer

- Utstillingen er åpen fra klokka 13.00 til 15.00. Egentlig hadde vi tenkt å arrangere fest på kvelden, men ettersom det skjer så mye i Solør denne lørdagen har vi valgt å sette det på vent. Bilutstillingen på dagtid kan jo være en fin oppladning før folk reiser videre på festligheter, sier Solheim.

Opprinnelig var det seks jenter som startet opp Girlicous, og bilklubben er som navnet tilsier forbeholdt jentene. De prøver å gjøre alt bilteknisk selv.

- Vi er et bra team som samarbeider, og disse bilutstillingene har blitt populære. Vi har premier til alle vinnerne, men vil foreløpig ikke røpe hva, smiler Solheim.